4. Februar 2016

کیک نارگیل


من از عشاق نارگیل هستم خودش و یا هر چیزی که با نارگیل درست شده باشه دستور این کیک از مجله هنر آشپزی هست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم :
تخم مرغ سه عدد
پودر قند صد و بیست گرم
کره ذوب شده هشتاد گرم
خامه صبحانه سی میلی لیتر
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آرد صد و پنجاه گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی به مقدار لازم

مواد لازم برای رویه
کره نرم شصت گرم
پودر قند پنجاه گرم
تخم مرغ دو عدد
پودر نارگیل صد و هشتاد گرم


روش تهیه :
تخم مرغها رو با همزن میزنیم تا کمی مخلوط بشه بعد پودر قند رو اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا مواد کرمی و سبک بشه کره ذوب شده خنک رو هم کم کم اضافه کرده و خوب هم میزنیم بعد خامه و وانیل رو هم میریزیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل الک کردیم در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم قالب مربع بیست سانتی رو با کاغذ روغنی پوشونده و مواد رو در قالب میریزیم در فر از قبل گرم شده (با حرارت صدو هفتاد و پنج درجه سانتی گراد ) به مدت نیم ساعت میپزیم از فر خارج کرده و مارمالاد را روی کیک پخش میکنیم مواد رویه کیک را هم روی کیک میریزیم و کاملا صاف کرده کیک رو دوباره در فر میگذاریم تا زمانی که رویه کیک طلایی بشه نوش جان .

روش تهیه رویه کیک :
کره نرم و پودر قند رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه بعد تخم مرغها را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در آخر پودر نارگیل رو ریخته و با لیسک مواد رو هم میزنیم و مواد رویه کیک آماده هست .

* من برای رویه کیک مواد رو نصف کردم چون خیلی زیاد بود و به نظرم نصف مواد کافی بود اما اگر دوست دارید که رویه کیک ضخیم باشه میتونید مواد رو کامل استفاده کنید .


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen